Headern

Okej, nu har jag försökt. Det ser verkligen inte bra ut. Headern i sig är väl fin, i alla fall i Photoshop. Fast nu tycker jag att det ser helt fel ut, och jag förstår inte hur jag ska få bort den där blåa randen högst upp. Jag har i varje fall lyckats med att byta teckensnitt och storlek på texten *yes!* så lite nöjd är jag. Designen får vänta ett tag nu, jag blir bara så oerhört irriterad - HELA TIDEN!

MVSFOTO

Hej! Hallå! Tjenare! Välkommen! Tjosan! Hur man inleder en bloggs första inlägg har aldrig varit min starka sida direkt… Jag har i alla fall bestämt mig för att starta en ny blogg efter alla *oräkneligt antal* bloggar jag drivit genom dessa 2-3 år. Denna blogg kommer då att handla om mitt fotointresse, min vardag och moderelaterade saker. Design till bloggen kommer jag försöka fixa så snart som möjligt. Jag har än inte lärt mig fullständigt hur man kodar, i alla fall inte på blogg.se, men med bra hemsidor och en pappa med en ängels tålamod ska det nog fixa sig så småningom.

 

Nu kanske det passar bra för mig att berätta lite om mig själv. Jag heter då Maja och jag är en 12-åring från södra Sverige (dock inte Skåne eller Småland!) som brukar fotografera, umgås med familj och vänner, teckna, läsa böcker, skriva (noveller, berättelser och dikter), sitta vid datorn och shoppa. Jag är även en ganska aktiv person och förra sommaren lärde jag mig att hjula så nu brukar min värld vändas uppochner ofta! Sprallig, glad och kreativ är nog de ord som kännetecknar mig bäst. Jag gillar även att baka, laga mat och resa.

 

Nä, nu ska jag leta lite bra skönhetsprodukter såhär i vintertid. Fler inlägg kommer snart!


RSS 2.0